Zien en Doen

Genieten bij Thermaalbad Arcen

Wil jij lekker tot rust komen en optimaal kunnen ontspannen? Dan zou je zeker eens een bezoekje moeten nemen aan het Thermaalbad Arcen, in het Noord-Limburgse land. Ontspannen is goed voor lichaam en geest, en daarvoor zit je bij Thermaalbad Arcen helemaal goed. Ga jij binnenkort een bezoekje brengen aan Arcen, en wil jij dit combineren met wellness? Dan is dit artikel iets voor jou. 

Over Thermaalbad Arcen 

Baden met thermaal mineraalwater van 35-36ºC, dat is waar Thermaalbad Arcen zijn naam aan te danken heeft. Dit water borrelt omhoog vanuit een bron van zo’n 892 meter diep. De mineralen in het water creëren een ontspannende werking, en het is ook nog eens goed voor je gezondheid. Je kunt in het Thermaalbad Arcen binnen én buiten thermaalbaden vinden. Als je last hebt van belaste spieren zou je zeker in de whirlpools moeten plaatsnemen en gebruik maken van de onderwaterstraalmassages. Met een toegangskaart voor Thermaalbad Arcen kun je ook de verschillende sauna’s, kneippbaden en rustruimtes gebruiken. Voor de stoomcabines, kruidenbaden, infraroodsauna en zonnestudio betaal je een kleine toeslag.

Soorten behandelingen 

Je kunt bij Thermaalbad Arcen terecht voor verschillende behandelingen en massages. Je ervaart zo de volledige wellness ervaring en gaat herboren weer terug naar huis. Zo kun je kiezen voor een Thaise massage, welke lichamelijke en psychische klachten kan voorkomen en verhelpen. Maar Thermaalbad Arcen biedt ook traditionele massages en scrub behandelingen aan. Of je nu last hebt van vastzittende gewrichten of gewoon even wil ontspannen, een massage is nooit weg. Het stimuleert het lymfesysteem en de bloedsomloop, waardoor je energie krijgt. Daarnaast kun je kiezen voor een gezichtsbehandeling, waarbij dode huidcellen worden verwijdert en je huid weer gaat stralen. Tot slot kun je bij Thermaalbad Arcen ook terecht voor hand- en voetbehandelingen als een manicure of pedicure.

Dineren en overnachten 

Als je jouw wellness bezoek aan Thermaalbad Arcen wil combineren met een lekker diner, kun je een hapje eten in de brasserie of in restaurant ‘De Bron’. Neem van tevoren ook eens een kijkje naar de arrangementen die worden aangeboden. Zo kun je kiezen voor een dagje wellness met ontbijt, diner of met een heerlijke borrelplank. Als je helemaal wilt uitpakken kun je ook blijven slapen bij een hotel in de buurt. Je kunt kiezen voor een mooie hotelkamer van Parkhotel Bad Arcen of voor een luxe bungalow op Résidence Klein Vink. Kortom, je kunt Thermaalbad Arcen prima combineren met een dag of weekendje Arcen!